Wa daan messchien wèl vur Kawelèl?

22
april
2016

Posted by JoGo

Posted in Geen categorie / Nee, er moet geen zand meer zijn / Openbaar onderzoek plan-MER

0 Comments

Ergens tegen zijn, is inderdaad gemakkelijk. Zeker wanneer het om dwaze plannen gaat. Maar alleen “nee” zeggen tegen de zandbaronnen, verandert niks aan de roestige prikkeldraad rond het diepe koowt van Winters, aan de weinig beredeneerde uitbreiding van de KMO-zone Kettingbrug met alle (sluip)verkeer tot gevolg, of aan het feit dat twee vierkante kilometer op te kuisen PRB-terreinen achter slot en grendel blijven, zonder enige meerwaarde voor de gemeenschap.
Daarom is woensdagavond 20 april in de parochiezaal van Kaulille ook een voorzet gegeven voor plannen die misschien wel kans maken op een breed draagvlak. Plannen die Kaulille écht klaar maken, en versterken voor de toekomst. U vindt ze hier, met op de laatste pagina het mailadres van de kerngroep.

Comments are closed.